800MT Touring

ABS

Stel je kompas opnieuw in

Avontuur betekent nieuwe plaatsen ontdekken en nieuwe ervaringen beleven. Het betekent ook dat je er soms zomaar op uit kan, zonder iets te plannen.

Avontuur is ook vrijheid en vrijheid zorgt er dan weer voor dat we nieuwe dingen kunnen ontdekken. Van leuke wegen tot prachtige landschappen, de CFMOTO 800MT Touring vergezelt je bij al deze nieuwe avonturen.

De onklopbare standaard uitrusting en de KTM-motortechnologie zijn van topklasse en definiëren ook deze 800MT Touring. De lancering van de 800MT betekent voor CFMOTO opnieuw een historische stap, opnieuw een stap verder dan de tot hiertoe vooral operationele samenwerking tussen CFMOTO en KTM.

Dankzij de lichtgewicht constructie is de 800MT superieur in rijprecisie, gekoppeld aan ergonomie voor uw comfort op de weg. Daarbovenop is het ook nog eens een zeer toegankelijke Adventure motor.

Wat zijn de troeven van de 800MT?
• Eigenzinnig uiterlijk, ontworpen door Kiska
• Ongeziene standaard uitrusting
• Grote benzinetank
• Wendbaar rijwielgedeelte met instelbare KYB vering
• Uitgebreide accessoire-mogelijkheden

Met de 800MT Touring wordt uw kompas opnieuw ingesteld.

TWEE RIJMODI

Je hebt keuze tussen twee vermogens-curves, “Sport” en “Rain”, die ook kunnen worden gewijzigd tijdens het rijden.

SLIPPERKOPPELING

De CF-SC slipperkoppeling helpt het vermogen beter aan de grond te zetten en verbetert de soepelheid bij het terugschakelen.

CRUISE CONTROL

De 800MT is uitgerust met een ride-by-wire systeem, dat onder andere ook de “one-touch” cruise control mogelijk maakt.

ELECTRONICA

De 800MT is voorzien van een intelligent full LED-verlichtingssysteem, dat zich zich in realtime aanpast aan de omgevingen, en automatisch dovende richtingaanwijzers. Op de standaard valbescherming vind je ook LED mistlichten terug. In het dashboard zitten ook een USB- en een 12V-aansluiting.

VERING

De high-spec KYB vering vooraan is volledige instelbaar (veervoorspanning, ingaande en uitgaande demping) en heeft 160 mm veerweg. Op de KYB schokbreker met 150 mm veerweg kan je de veervoorspanning en uitgaande demping verstellen.

REMMEN

Het remsyteem is afkomstig van J.Juan, een dochteronderneming van Brembo. Vooraan zien we een dubbele 320 mm remschijf met radiale remklauwen. De achterrem bestaat uit een remschijf van 260mm en een remklauw met dubbele zuiger.

TFT DASHBOARD

Het 7 inch TFT dashboard met Bluetooth-connectiviteit is het grootste in zijn categorie en biedt de mogelijkheid om te telefoneren, muziek te beluisteren of te navigeren (met de CFMOTO app). De uitgebreide info bevat ook een handige weergave van de bandenspanning.

NL: € 13.599 BPM incl.
Dealers

Avontuurlijk Toeren

Ze zeggen altijd dat het de reis is die naar de bestemming leidt die belangrijk is. Het is die reis die zo inspirerend is en dat gevoel van het onbekende te ontdekken dat we af en toe eens opzoeken, toch?

MOTOR

De vloeistofgekoelde 799cc paralleltwin van de 800MT Touring levert met een vermogen van 95pk en een koppel van 77Nm prestaties die vergelijkbaar zijn met motoren met een grotere cilinderinhoud. Koppel daar een 19L grote brandstoftank aan en je hebt aan de 800MT de ideale partner voor lange-afstandsritten.

BOCHTEN-ABS

Industrieleider Continental zorgt voor een uitgekiend bochten-ABS systeem.

GEWICHT

Het totale gewicht van het hoofd- en subframe is slechts 16 kg, en het rijklaargewicht bedraagt slechts 229 kg.

VELGEN

De 800MT Touring is uitgerust met hoogwaardige MAXXIS tubeless banden met sportieve kwaliteiten op velgmaat 110/80 R19 vooraan en 150/70 R17 achteraan.

En met zijn stijlvolle uiterlijk en elektronische ondersteuning is de 800MT Touring helemaal klaar om u in alle comfort en veiligheid op al uw trajecten te begeleiden.

Dit is de standaard uitrusting die de 800MT Touring deelt met de 800 MT Sport: 7 inch TFT dashboard  - Slipperkoppeling - Mistlichten - Valbescherming - USB-aansluiting - LED richtingaanwijzers met uitdooffunctie - Twee rijmodi - Limp mode - Rollover sensor - Bochten-ABS - Cruise control

De 800MT Touring biedt hier bovenop nog een aantal features:  Spaakvelgen - Bandenspanningsmeter - Handkappen - Verwarmd stuur en zadel van de piloot - Carterbescherming - Middenstandaard - Stuurdemper -  Bidirectionele quick-shifter

Lees hier wat de pers erover te vertellen heeft: https://cfmotobenelux.be/press-reviews/

A

GENIET BIJ CFMOTO VAN 5 JAAR GARANTIE

Sinds 1 mei 2023 genieten alle nieuwe motorfietsen, die door het CFMOTO Benelux-netwerk op de markt worden gebracht, van 5 jaar garantie.

CFMOTO Garantie

Specificaties 800MT Touring

Motorisatie
Maten
Rijwielgedeelte
Motortype: Tweecilinder parallel 4-takt, 8 kleppen, DOHC
Cilinderinhoud: 799
Max vermogen: 70 KW - 95 PK / 9000 tpm
Max koppel: 77 N.m / 6600 tpm
Boring x slag (mm): 88 x 65,7
Compressieverhouding: 12.7:1
Koeling: Vloeistofgekoeld
Voeding: EFI
Ontsteking: Elektrisch
Versnellingen: 6
Zithoogte (mm): 825
Afmetingen (mm): 2234 x 853 x 1277
Wielbasis (mm): 1531
Grondspeling (mm): 190
Min draaicirkel (m):
Max belasting (kg):
Inhoud benzinetank (L) 19
Gewicht (kg): 225
Garantie: 5 jaar
Kleuren: Twilight Blue
Voorvering: KYB upside-down-telescopisch, instelbaar
Achtervering: KYB monoshock, instelbaar
Remsysteem: J.Juan dubbele 320 mm remschijf met radiale remklauwen / Enkele remschijf 260mm
ABS: Standaard + Bochten
Velg voorwiel: 19" Aluminum spaakwiel Tubeless
Velg achterwiel: 17" Aluminum spaakwiel Tubeless
Banden: Voor: 110/80 R19 Maxxis / Achter: 150/70 R17 Maxxis

Accessoires

© Wowart