450SR

ABS

Play to win

De CFMOTO 450SR is een krachtige en veelzijdige motorfiets met unieke sportieve looks. De 450SR is ontworpen voor zowel recreatieve als competitie-rijders en biedt een perfecte balans tussen prestaties en comfort. De 450SR is niet alleen licht en wendbaar, hij beschikt ook over veerelementen en remmen van topniveau. Bovendien zorgt het aerodynamische en stijlvolle uiterlijk voor een indrukwekkende uitstraling. Met de 450SR zet CFMOTO een nieuwe standaard voor sportmotoren met middelgrote cilinderinhoud. Inderdaad, de gestileerde 450SR ademt sport uit al zijn poriën, voelt het zich minstens even goed in zijn sas op de openbare weg.

Kortom, de CFMOTO 450SR is dé keuze voor motorrijders die op zoek zijn naar een motorfiets die prestaties, comfort en een geheel eigen stijl combineert en dit is voor overal waar je heen wilt met deze gestileerde sportmoto.

Design

Het aerodynamische vermogen wordt niet alleen bepaald door de voorkant van de motorfiets, maar ook door de specifiek vormgegeven achterkant. Elk onderdeel werd onder de loep genomen met het oog op een optimale aerodynamica en een superieure wendbaarheid.

Winglets

De opvallende winglets vooraan genereren zo’n 2 kg downforce bij 120 km/u.

Zithoogte

De standaard zithoogte is 795 mm maar dankzij de optionele zadels kan de zithoogte aangepast worden naar 815 cm of 785 cm. Het slanke zadel laat je toe makkelijk van positie te veranderen en zorgt dat je steeds je voeten aan de grond kan zetten. En wil je het circuit op, kan je zeer snel en eenvoudig het schakelpatroon omkeren.

Vering

De sportief afgestelde voorvork en schokbreker zorgen voor stabiliteit en controle. De achterbrug is verbonden met de schokbreker door middel van een multi-link, iets wat je eerder bij zwaardere motorfietsen aantreft.

NL: € 7.599 BPM incl.
Dealers

Warm up

Motorblok

De 450SR wordt aangedreven door een 450cc paralleltwin met een lineair vermogen en accelereert van 0-100 km in minder dan 5 seconden,. De 'supercar'-uitstraling kwam, in dienst van de prestaties, tot stand in de windtunnel. De 450SR is een sportieve motorfiets die met z’n sportieve banden, korte versnellingsbak-verhoudingen en geïntegreerde valbescherming klaar is voor het circuit. In het motorblok vinden we een 270° krukas en een dubbele balansas om trillingen te onderdrukken. En dankzij het TFT display en de T-BOX kan je spreken van een intelligente interactie tussen mens-machine.

Remmen

Deze is voorzien van eersteklas componenten: de Brembo remklauw, het Bosch ABS en de FCC slipperkoppeling garanderen een optimale controle bij remmen en terugschakelen.

Frame

Het zeer sterke maar lichte aluminium hoofdframe en subframe dragen bij aan een het rijklaar totaalgewicht van 168 kg.

Riding Smart

Het 5 inch TFT display ondersteunt eenvoudige navigatie en is dankzij een eenvoudig menusysteem handig te bedienen via de intuïtieve knoppen aan de linker stuurhelft. De optionele 'T-box' van de 450SR heeft een ingebouwde 4G-module en 6D-sensor, die niet alleen een Bluetooth-verbinding mogelijk maakt maar ook een realtime weergave van de voertuigpositie, kilometerstand, Over-The-Air upgrades, een Inertial Measurement Unit (IMU), beveiliging en antidiefstal, een track record en andere cruciale gegevens. Dit alles is toegankelijk via de innovatieve CFMOTO app.

A
A2

GENIET BIJ CFMOTO VAN 5 JAAR GARANTIE

Sinds 1 mei 2023 genieten alle nieuwe motorfietsen, die door het CFMOTO Benelux-netwerk op de markt worden gebracht, van 5 jaar garantie.

CFMOTO Garantie

Specificaties 450SR

Motorisatie
Maten
Rijwielgedeelte
Motortype: 450 cc parallelle tweecilindermotor, DOHC
Cilinderinhoud: 450 cc
Max vermogen: 35 kW (46 pk) / 8500 tpm
Max koppel: 39 N.m / 7600 tpm
Boring x slag (mm): 72 x 55.2 mm
Compressieverhouding: 11.1:5
Koeling: Vloeistofgekoeld
Voeding: EFI
Ontsteking: ECU
Versnellingen: 6
Zithoogte (mm): 795
Afmetingen (mm): 1990 x 735 x 1130 mm
Wielbasis (mm): 1370
Grondspeling (mm): 140
Min draaicirkel (m):
Max belasting (kg):
Inhoud benzinetank (L) 14
Gewicht (kg): 168
Garantie: 5 jaar
Kleuren: Zircon Black
Voorvering: Upside down
Achtervering: Center shock
Remsysteem: 320 mm enkele schijf, Brembo radiale remklauw
ABS: Standaard
Velg voorwiel: 17 inch gietwiel
Velg achterwiel: 17 inch gietwiel
Banden: 110/70 R17 - 150/60 R17
© Wowart