NieuwsCFMOTO stel ZEeho voor, een nieuw merk van elektrische voertuigen

CFMOTO stel ZEeho voor, een nieuw merk van elektrische voertuigen

ZEeho is een nieuw merk van CFMOTO , dat uitsluitend elektrische voertuigen zal produceren. De tagline van Zeeho is « Life Amplified » en verwijst naar een steeds belangrijkere link tussen design, technologie en gebruikerservaring. De Cyber Concept is het eerste model van ZEeho.

De Cyber Concept heeft een sportief design en pronkt met zijn dubbele winglets, neonlichten, LED-koplampen en groot digitaal dashboard met Wi-Fi, GPS en meer. Een andere opvallende feature is het 360° obstakelwaarschuwingssysteem met zes hoge resolutie-camera's.

Het hart van de ZEeho Cyber Concept is een watergekoelde elektromotor die 10 kW en 213 Nm levert. De Cyber Concept gaat in slechts 2,9 seconden van 0-50 km/u en heeft een topsnelheid van 110 km/u. De scooter maakt gebruik van Pirelli-banden. Brembo levert de 215 mm schijfremmen en remklauwen, met ABS. Het 4 kWh Lithium-ion accupakket is goed voor een bereik (NEDC) van meer dan 130 km en heeft een levensduur van 2.500 cycli. Hij kan worden opgeladen tot 80% van de capaciteit in slechts een half uur.

Er is ook een ZEeho App waarmee je onder andere de instellingen van het dashboard kan aanpassen, het voertuig kan traceren en een diagnose kan uitvoeren. En omdat met deze scooter vooral Generation Z beoogd wordt, kan je alles delen op social media.

Hoewel de naam anders doet vermoeden, zal de Cyber Concept al in 2021 in productie gaan, in eerste instantie voor de Chinese markt.

Hou dus de ZEeho website in de gaten !

© Wowart