NieuwsCFMOTO en Aspar Team samen in de Moto2 en Moto3

CFMOTO en Aspar Team samen in de Moto2 en Moto3

CFMOTO en Aspar Racing Team bundelen de krachten in 2024 om te strijden voor de Moto2- en Moto3-titels. Het Spaanse team zal op alle circuits van het wereldkampioenschap strijden om CFMOTO naar de top van het podium te brengen in een spannend seizoen waarin het team zijn line-up in de Moto2 zal herhalen en een nieuwe rookie in de Moto3 zal verwelkomen naast de huidige rookie van het jaar David Alonso.

Aspar Team, een team dat sinds het begin van hun samenwerking met de Pierer Mobility-groep in 2018 26 overwinningen, 58 podiumplaatsen en 2 wereldtitels in de Moto3 heeft behaald met Albert Arenas en Izan Guevara.
CFMOTO trad in 2022 toe tot het wereldkampioenschap in de Moto3 en wist al in het eerste seizoen op het podium te staan in Indonesië. In 2023 behaalde CFMOTO nog twee podiumplaatsen en nu, in 2024, is het doel nog ambitieuzer: strijden voor overwinningen en podiumplaatsen met de hulp van Jake Dixon en Izan Guevara, in de Moto2, en David Alonso en Joel Esteban, in de Moto3.

Jorge Martínez "Aspar":
"In 2024 willen we strijden om de titel in de Moto3 en Moto2 en dat we dat doen met CFMOTO is een extra stimulans. We zijn erg blij dat we op hun steun kunnen rekenen en we zullen ervoor vechten om hen trots te laten zijn en hen dit seizoen veel overwinningen te bezorgen.

Su Zhen, CFMOTO Racing Development Manager:
"De samenwerking met Aspar helpt CFMOTO Racing naar een hoger niveau. We geloven dat er nog meer overwinningen en podiumplaatsen in het verschiet liggen met dit legendarische team. Het seizoen 2024 is nog maar het begin, met het Aspar-team zullen we meer samenwerkingsmogelijkheden zoeken buiten de paddock."

© Wowart